Ik heb de laatste jaren het genoegen gehad regelmatig met ‘Jan Zorro’ te kunnen werken. 
Niet alleen is het een bijzonder aardige en humoristische man, het is ook een goed vertaler van wensen door de opdrachtgever geuit.
Hij werkt snel en is heel precies in het voorbereiden van het werk. Belt gewoon nog 'ns naar je als hij een vraag heeft of een ander idee.
Verder kan je er bij hem van op aan dat hij - wanneer de omstandigheden van de set de afgesproken briefing niet haalbaar maken - je belt met het probleem. Zodat je tot het laatste betrokken bent bij de productie. 
Het resultaat is er dan ook naar: werk dat regelmatig de verwachtingen overtreft.

Ik vind zijn portretten heel erg goed. Maar ook de lastige zaken waarbij hij van bv grote hoogte moet fotograferen om het takelen van een enorme ketel op de kiek te zetten, kan hij perfect aan.

Kortom, het is altijd fijn met hem te werken.

Thelma Vanoordt,
De Werksalon
www.dewerksalon.nl

Jouw persoonlijkheid nodigde mij uit tot een uitgebreidere toelichting en beleving te geven van mijn werkzaamheden. Dat doe ik niet naar iedereen, ik ben intuïtief selectief.

Ook je aanpak om mensen (passanten) te fotograferen staat mij zeer aan.
Verder mag ik stellen dat ik de foto’s van goede kwaliteit vind (niet alleen omdat ik erop sta).
Nogmaals dank en veel succes.

Theo Achten, politie Zandvoort

Elk artikel vertelt een verhaal. En de kwaliteit van dat verhaal wordt bepaald door de samenhang tussen tekst en beeld. Nu is het gebruikelijk om de fotografie pas te doen, nadat een tekst geschreven is. Logisch, want een tekst biedt de vormgever houvast bij het briefen van de fotograaf. Maar soms moet beeld en tekst tegelijkertijd worden gemaakt, bijvoorbeeld bij bedrijfsreportages, openingen of buurtfeesten.

Wanneer ik wist dat ik een dergelijke reportage moest maken, schakelde ik Jan in. Omdat Jan verder denkt dan het schieten van mooie plaatjes. Jan is namelijk altijd op zoek naar het verhaal, naar de juiste invalshoek om het verhaal te vertellen. Jan werkt heel intuïtief; zijn grootste talent is dat hij feilloos het momentum aanvoelt voor onverwachte en spontane situaties. En juist daarom heb ik Jan ook destijds gevraagd om de foto’s te maken van mijn huwelijk. Enkele daarvan staan op de website. 

Erik Huysman. Bladenmaker bij Fundeon.

Jan en ik kunnen heel goed creatief samen( )werken. Ook het contact buiten de fotoshoot om verloopt soepel.
En het eindresultaat mag er wezen!


Sandra Sturm
Stafmedewerker PR & Communicatie PuurZuid
www.puurzuid.nl